Основні розділи
Архiв новин
< >
Контакти
тел./факс
       (057)392-30-14

тел.

       (057)392-14-82,
       (057)392-01-53
e-mail:
       stkharkov@ukr.net


Адреса: 61091, Україна,

м. Харків, вул. Танкопія 15/2

Згідно з планом роботи Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради на 2018 рік, затвердженим Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, 12-13 грудня проведено дводенний обласний семінар-практикум педагогів з пішохідного  туризму і скелелазіння. Проведення вищевказаного заходу було продовженням традиційного семінару відповідальних за спортивно-туристську роботу у районах (містах, громадах), на якому відбувалося обговорення календаря масових заходів із туризму та спортивного орієнтування на 2019 рік.  Дводенний семінар мав на меті розгляд питань безпечного проведення тренувань, змагань з пішохідного туризму та скелелазіння.

У роботі заходу брали участь вчителі, керівники гуртків спортивного туризму та орієнтування з  Балаклійського, Барвінківського, Борівського, Валківського, Великобурлуцького, Дворічанського, Дергачівського, Золочівського, Кегичівського, Красноградського, Нововодолазького, Лозівського, Чугуївського, Шевченківського районів, Золочівської, Малинівської, Мерефꞌянської, Нововодолазької,  Оскільської ОТГ, міст Первомайський та Чугуїв, Новобаварського, Київського, Холодногірського та Шевченківського районів міста Харкова (усього понад сорок осіб). 

У перший день семінару педагоги відвідали осередки пішохідного туризму та скелелазіння у Чугуївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 імені І.Ю.Рєпіна (директор Проскуріна О.В.) та Чугуївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7 (директор Малавіна Л.В.). Заняття з педагогами проводили тренери та вихованці  Чугуївського міського центру туризму та краєзнавства на чолі з його директором – Лисенком С.В.

Другого дня були проведені практичні заняття на скеледромі у спортивній залі Харківського навчально-виховного комплексу № 106 Харківської міської ради Харківської області імені В.О.Кисіля (директор Коростельов В.В.). Кожен з педагогів зміг подолати перешкоди скеледрома, створеного за ініціативи Мостицького А.В., керівника гуртків Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів», судді Національної категорії.

Учасники семінару одержали довідки про проходження навчання з техніки безпеки проведення туристських змагань та тренувань юних туристів.

P1150401

P1150403

P1150404

P1150410

P1150412

P1150423


Дошка об'яв
Корисні посилання

Безымянный

 

Міністерство освіти і науки України

 logo

Департамент науки і освіти 

6270

Харківська обласна державна адміністрація

 
Мала академія наук

УДЦТКУМ

Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді

Комунальний заклад © 2011